!-- Global site tag (gtag.js) - Google Ads: 1007297751 -->

Betalning:

Hos oss finns flera olika betal möjlighet.

1. Ni kan betala till vår Postgiro: 640140-0 eller Bankgiro: 856-8917.
2. Betal-, kreditkort, direkt via din internetbank eller Paysonfaktura, genom Payson.
3. Betal eller kreditkort med iZettle kortläsare
4. Swish

Säkerhet: I samarbete med mina betalningsleverantörer, Payson, SEQR samt iZettle sker all inmatning av känsliga uppgifter via en krypterad länk. Jag har inte tillgång till ditt kortnummer eller annan känslig information.

Frakt och leverans:

 

Frakt


OBS! Priserna varierar så kontakta oss om ni vill veta fraktpriset som gäller för olika sorters Thujor, Avenbok, Bok, Blodbok etc med jordklump samt andra större växter.


Om ni beställer en komplett lastbil då är det fraktfitt i hela Sverige.

Ni är alltid välkomna att hämta själva från Helsingborg.

 

 

Leverans 

Vi lastar normalt i mitten av veckan och skickar ordern direkt hem till Er. Oftast tar leveransen mellan 24 till 72 timmar. Tar det längre tid att leverera meddelar jag dig i orderbekräftelsen med information om leveranstid. Vi samarbetar med stora holländska och svenska åkerier som har mångårig erfarenhet att transportera växter.

 

Varorna levereras till adressen på farbar väg. Flesta gånger kommer vi med 10 m lång ekipage. Vid större hemleveranser där det krävs truck för lossning av lastbil står kunden själv för detta. Om du bor i lägenhet så levereras varorna till porten. Inbärning ingår ej. Frakten betalas av kunden.

 

Du kommer automatiskt att få information via E-mail och/eller SMS om dina beställningar och leveranser när vi har dessa uppgifter. Det är därför viktigt att dessa uppgifter är korrekta samt är i bruk!

Du kan hämta dina växter på min hemadress i Ödåkra. Välj i kassan att du vill hämta beställda växter, så lägger jag undan växterna för avhämtning den tid vi kommer överens om.