!-- Global site tag (gtag.js) - Google Ads: 1007297751 -->

Om oss

 

ERA Green Dream startades 2011. Vi bytte bolagsform i början av 2014 till AB. Under tiden företaget har hunnit leverera mängder av växter runt om i Sverige. Vi har utökat vårt sortiment från enbart thujor till andra växter samt träd. idag har vi tillgång till mellan 8-9000 sorters växter.

Vårt företag har direkta kontakter med flera stora plantskolor i Holland, Tyskland, Belgien samt Italien. Vi transporterar växterna direkt från odlarna hem till Er efter att vi har tagit emot Er order.


Inga mellanhänder och snabba transporter gör möjligt att vi kan garantera fina och fräscha växter till Er. Mellan beställningen och leveransen kan det dröja en viss tid på grund av vårt företag försöker samlasta både för ekonomiskt och miljö synpunkt. Det viktigaste är att spara på miljön och minska utsläppet genom att inte köra halvlastade bilar. Samtidigt strävar vi efter en snabb och pålitlig leverans för att få våra kunder att bli nöjda.

 

 

Leveranssäkerhet

 

ERA Green Dream påbörjar aldrig ett uppdrag utan att vara helt överens med kunden om pris och leveranstid. Ingen kund vill idag vänta för länge på växter och vara osäkert om växternas eventuella transport skador.

Därför är det självklart att även säkerställa transporterna. Med rätt kvalitet och rätt leverans tid – då blir priset också rätt. Vi samarbetar med holländska och svenska åkerier som har många årig erfarenhet att transportera växter.

Våra leverantörer i Holland och Tyskland ser till att växterna emballeras på en rätt och professionellt sätt sedan lastas på med ändamåls enligt verktyg på lastbil för att minimera transportskador och riskera växternas höga kvalité.

ERA Green Dream har därför en flexibel organisation för att möta kundernas leveransbehov.

 

Vårt mål är att alltid hålla den ledtid som kunden vill ha och vår leveranssäkerhet är hög.