!-- Global site tag (gtag.js) - Google Ads: 1007297751 -->

Våra färdiga häckar kommer från Holland från 2 plantskolor. Vi gör en kort presentation för dessa två.

1, QuickHedge

QuickHedge är en äldre häck som kan planteras överallt. 
Det gör att du kan plantera tjocka, stora och fullvuxna häckar med alla tillhörande fördelar. Regelbunden och noggrann beskärning av rötterna (genom att dra en U-formad kniv under häckar) resulterar i en kompakt och väl-grenad rotklump. GPS-teknik används för att se till att rötterna ska trimmas noggrant.

QuickHedge är planterad i en meter stora enheter, vilket gör att du är fri till att bestämma längden på din häck. Varje enhet innehåller 4 plantor och är 200 cm hög, 100 cm bred och 40 cm bred (inklusive QuickHedge lådan, enheten är 106 cm lång.)

Häcken transporteras per tre enheter på en pall på 100 x 120 cm. Varje enhet väger mellan 100 och 150 kg och därför bör planteras med hjälp. Vår häck enhet kommer att levereras i en biologiskt nedbrytbar kartong, QuickHedge låda. Denna kartong kommer att förmultnas i 1 till 3 månader. Droppbevattning röret kommer att vara standard vid leverans tillsammans med enheter.

Mycket viktig, att lossningen ska alltid ske med hjälp av en traktor eller truck och kunden som ska ordna det. Vi kan hjälpa till med kontakter.